Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
penitencriaul_ploiesti_ajutoare_sinistratiPersonalul Penitenciarului Ploieşti, impresionat de situaţia gravă în care se află semenii lor din zonele afectate de căderile masive de zăpadă din unele regiuni ale ţării, a decis iniţierea unei campanii umanitare de strângere de fonduri pentru achiziţionarea de alimente de bază şi semipreparate neperisabile pentru a fi trimise în zonele afectate, anunţă instituţia într-un comunicat remis presei.

Astfel, în urma campaniei derulate timp de trei zile în penitenciar, cadrele unităţii au donaţ suma de 680 RON din care s-au achiziţionat produse şi alimente neperisabile.
De asemenea, 680 persoane private de libertate aflate în custodia Penitenciarului Ploieşti, au renunţat în zilele de 15, 16 şi 17 februarie 2012 la mesele de dimineaţă şi seară, donând în acest mod, alimentele necesare preparării hranei, însumând: 307 bucăţi pâine, 22,5 kg margarină, 3,6 kg brânză, 5 litri ulei, 5 kg griş, 13 kg zahăr, 3 kg făină, 40 kg paste făinoase, 10, 6 kg pastă de tomate, 22 kg biscuiţi;

În cursul zilei de astăzi, alimentele au fost predate la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, unde a fost organizat un centru de colectare judeţean, în acest scop.
„Prin gesturile lor, cadrele şi persoanele private de libertate din Penitenciarul Ploieşti îşi exprimă solidaritatea faţă de cei aflaţi în dificultate şi militează pentru o societate în care spiritul civic, altruismul şi generozitatea să constituie valori fundamentale", se încheie comunicatul instituţiei.
Back To Top