pasajul pietonal take ionescu deschidere
Categorie: Actual

Primăria Ploieşti a anunţat finalizarea lucrărilor derulate la pasajul dintre Omnia şi Palatul Administrativ, care a fost botezat "pasajul pietonal Take Ionescu", în cinstea fostului premier, deputat şi ministru ploieştean.

Începute în luna august, în baza unei sponsorizări, lucrările de modernizare s-au derulat pe tronsoane, accesul pietonilor în pasaj fiind permis doar pe anumite culoare. Într-un comunicat de presă transmis joi, însoţit de mai multe fotografii făcute înainte de începerea lucrărilor şi după finalizarea lor, administraţia locală a anunţat că pietonii pot acum să circule fără restricţii prin pasajul pietonal Take Ionescu, după finalizarea lucrărilor de finisare și igienizare derulate la nivelul scărilor, pereților, pavajului și tavanului. De asemenea, pasajul pietonal are instalat un sistem modern de iluminat, coșuri de gunoi, iar pe latura dinspre Palatul Culturii are amenajată o rampă de acces destinată cărucioarelor pentru bagaj.

Pasajul pietonal Take Ionescu, modernizat după trei luni de lucrări

"Primăria municipiului Ploiești a finalizat lucrările de reparații desfășurate la acest pasaj subteran, care face legătura între cele două trotuare ale Bulevardului Republicii, o zonă de acces pietonală utilizată frecvent de cetățeni. Reamintim că, de ani de zile, acest pasaj pietonal nu a beneficiat de nicio lucrare de reparații, fapt ce a condus la degradarea treptată a aspectului său și la nemulțumirea ploieștenilor. Actuala administrație locală a căutat soluții tehnice concrete pentru remedierea acestei probleme și, astfel, începând cu luna august 2021, s-a dispus demararea lucrărilor de reparații la nivelul acestui pasaj subteran pietonal, printr-o finanțare, prin sponsorizare, realizată de către S.C. Veroskip Trading SRL, executantul acestor lucrări fiind S.C. Art Fm Office Concept SRL", a mai transmis Primăria Ploieşti în comunicatul de presă.â

Cum arăta pasajul în august: Primăria Ploieşti a dat startul lucrărilor la pasajul subteran din dreptul magazinului Omnia

"Vreau să îi asigur pe ploieșteni că, împreună cu echipa administrației locale, căutăm zilnic soluții viabile și legale pentru a remedia problemele înregistrate la capitolul gospodărirea orașului. Am promis ploieștenilor întoarcerea la normalitate și respectăm acest angajament. Modernizarea pasajului pietonal «Take Ionescu» este unul dintre obiectivele îndeplinite și sper ca ploieștenii să aprecieze și să respecte noile investiții derulate la nivelul orașului. Mergem mai departe cu dorința de a rezolva, treptat, cât mai multe dintre situațiile problematice ale municipiului Ploiești și, pe această cale, doresc să le mulțumesc, din nou,  cetățenilor pentru înțelegere și implicare, în tot acest timp", a declarat primarul Andrei Volosevici.

Back To Top