Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Pasajul pietonal de sub Bulevardul Republicii din Ploieşti, care leagă latura cu magazinl Omnia de cea pe care se află Palatul Adminstrativ şi Palatul Culturii, a intrat astăzi în reparaţii. Lucrările vor dura trei luni, a anunţat Primăria, care a precizat că va amenaja şi o rampă de acces pentru cărucioare, la una dintre cele patru intrări în pasaj.

Lucrările de finisaje și igienizare (fără afectarea structurii de rezistență) care se vor efectua la pasajul pietonal Omnia vor consta în înlocuirea și repararea scărilor, pereților, pavajului și a tavanului. Se vor instala corpuri de iluminat, coșuri de gunoi, la nivelul întregului pasaj, urmând ca pe latura dinspre Palatul Culturii să fie amenajată o rampă de acces pentru cărucioare, a anunţat Primăria într-un comunicat de presă.

Durată de execuţie: trei luni

Lucrarea de reparație a acestui pasaj va dura trei luni și este finanțată prin sponsorizare de către SC Veroskip Trading SRL, iar executantul este SC Art Fm Office Concept SRL.

Pe perioada lucrărilor de reparații, cetățenii vor avea acces în pasaj pe un culoar de trecere, care va fi asigurat și delimitat de către executantul lucrării, a mai anunţat Primăria.

"Municipalitatea își cere scuze pentru disconfortul creat de aceste lucrări și le mulțumește ploieștenilor pentru înțelegere", se încheie comunicatul de presă.

Back To Top