concurs isu prahova
Categorie: Actual

ISU Prahova face angajări. În perioada următoare, instituția organizează concurs pentru ocuparea a 85 de posturi de soldați profesioniști. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au prezentat detalii privind condițiile de participare și probele de examen.

„Vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani și o pregătire fizică bună sunt două dintre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească tinerii care vor să devină soldați profesioniști (servanți) în cadrul ISU Prahova.  Un alt criteriu important se referă la faptul că pe aceste posturi pot candida și persoane care au absolvit, cel puțin, învățământul general obligatoriu. Candidații vor avea de trecut două probe eliminatorii - «urcarea pe scară» și «deplasarea în subsolul întunecat»-  și vor parcurge un traseu practic aplicativ”, a mai precizat sursa citată.

Probe eliminatorii, la concursul ISU Prahova, pentru a depista candidații cu fobii

Probele eliminatorii sunt organizate pentru verificarea existenței fobiilor incompatibile cu sarcinile, îndatoririle și responsabilitățile calității de pompier, au explicat reprezentanții Inspectoratului.

Totodată, parcurgerea traseului practic aplicativ urmărește evaluarea performanțelor fizice.

Cererea de înscriere poate fi transmisă până pe 27 noiembrie, inclusiv.

Detalii despre procedura de selecţie, probele de concurs și condițiile de participare >>> AICI.

VEZI ȘI: Lacrimile eroului prahovean care a salvat un copil din mijlocul șuvoaielor: "Nu am reușit să-i salvez și fratele, iar această povară mă va urmări toată viața"

Back To Top