Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sediu dna Ploiești Liviu Tudose
Categorie: Actual

Tribunalul Prahova s-a pronunțat, miercuri, pe fond, în două dosare deschise de fostul șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești Statul, Liviu Tudose, împotriva Direcției Naționale Anticorupție și a statului român, după anchetarea sa în dosarului în care fostul deputat Sebastian Ghiță a fost anchetat alături de foști șefi din Poliție și parchete, toți fiind între timp achitați.

Liviu Tudose, repus în funcție de CSM în 2018, iar ulterior pensionat, a fost achitat definitiv în dosarul instrumentat de DNA Ploiești. Procurorii l-au acuzat de luare de mită și folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, într-o cauza care i-a vizat pe fostul deputat de Prahova Sebastian Ghiță,  fostul comandant al Poliției Prahova Viorel Dosaru,  fostul șef al Direcției Generale Anticorupție Prahova Constantin Ispas și actualul procuror general adjunct delegat al PCA Ploiești Aurelian Mihăilă.

VEZI ȘI: Procurorii Liviu Tudose și Aurelian Mihăilă își recapătă funcțiile la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești

Decizii favorabile lui Liviu Tudose, în primă instanță

În dosarul împotriva DNA Ploiești, Tribunalul București a decis că “admite excepțiile lipsei calității procesuale pasive a pârâților Kovesi Laura Codruța, Onea Lucian Gabriel și Răileanu Elena Cerasela, invocate de către fiecare dintre acești pârâți prin întâmpinare și unite de instanță cu fondul cauzei și, în consecință, respinge cererea astfel cum a fost precizată formulată de reclamant în contradictoriu cu acești pârâți ca fiind formulată împotriva unor persoane lipsite de calitate procesuală pasivă. Admite în parte acțiunea precizată formulată de reclamant în contradictoriu cu pârâta DNA. Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 25.000 lei cu titlu de daune morale reprezentând repararea prejudiciului cauzat, precum și la plata a dobânzii legale de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri și până la momentul plății efective. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul București-secția a IV-a civilă. Pronunțată azi, 24.11.2021, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, potrivit soluției publicate pe portalul instanțelor de judecată.

Luju.ro scrie că Tribunalul București a condamnat DNA la plata unor daune către Liviu Tudose, de 25.000 lei, pentru comunicatele de presă denigratoare.

VEZI ȘI: Scrisoare deschisă a fostului procuror PCA Ploiești, Liviu Tudose, către ministrul Justiției

Tribunalul București: “150.000 lei reprezentând daune morale cauzate prin reţinerea şi arestarea nelegală a reclamantului”

Tot miercuri instanța s-a pronunțat în al doilea proces deschis de Liviu Tudose, de această dată împotriva statului român: “Respinge excepţia prescripţiei dreptului material la acţiune, ca neîntemeiată. Admite în parte cererea. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 150.000 lei reprezentând daune morale cauzate prin reţinerea şi arestarea nelegală a reclamantului şi la plata dobânzii legale aferente acestei sume de la data rămânerii definitive a prezentei sentinţe şi până la plata efectivă. Obligă pârâtul la plata sumei de 14643,38 lei reprezentând daune materiale constând în cheltuieli cu asistenţa juridică în cursul procesului penal în legătură cu măsurile preventive de libertate şi la plata dobânzii legale aferente acestei sume de la data rămânerii definitive a prezentei sentinţe şi până la plata efectivă. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 3570 lei reprezentând onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 24 noiembrie 2021.”

Back To Top