Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

După ce un polițist din Giurgiu i-a cerut comandantului său să îi dea un porc de 160 de kg de Crăciun, în urma unei farse din partea colegilor, ministrul de Interne, Lucian Bode, a ținut să anunțe că „la MAI nu aprobăm glume”.

„Poliţiştii au umor. Am văzut şi eu această cerere. În aceste momente, în care structurile MAI sunt în prima linie în ceea ce priveşte lupta cu pandemia şi acţionăm cu peste 25.000 de efective în fiecare zi, când acţiunile noastre pe linia combaterii infracţionalităţii dau rezultate, o astfel de acţiune a unor nefericiţi, să spun aşa, rămâne în categoria şi poliţiştii au umor. La MAI nu aprobăm glume”, a spus Bode.

Un polițist din Giurgiu i-a cerut comandantului său să îi dea un porc de Crăciun. Agentul a fost păcălit de un coleg, care i-a spus că șefii instituției sunt obligați prin lege să îl recompenseze cu un porc, iar masa animalului este stabilită în funcție de vechimea sa în Poliție. În momentul în care comandantul a văzut cererea, a demarat o anchetă. Conducerea unității de poliție încearcă să-i identifice pe agenții glumeți. Dacă se ajunge la concluzia că aceștia au încălcat anumite regulamente interne, pot fi sancționați.

Citește și Soția ministrului de Interne, instalată de soțul său și de ministrul Educației la Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație

Back To Top