mall Ploiești Prahova Value Centre autorizație
Categorie: Actual

Reprezentanții ISU Prahova au confirmat, vineri, la solicitarea APH, situația noului mall inaugurat la Ploiești. Centrul comercial nu deține autorizație de securitate la incendiu, așa cum Actualitatea Prahoveană a dezvăluit în exclusivitate.

“Retailerul menționat nu deține autorizație de securitate la incendiu. În data de 2 decembrie a fost semnat Procesul Verbal la terminarea lucrărilor. În acesta dimineața a fost depusă documentația în vederea obținerii autorizației de securitate la incendiu.

Pe cale de consecință vor fi dispuse măsuri pentru respectarea prevederilor legale”, a răspuns ISU Prahova, la solicitarea APH.

Noul mall nu are nici autorizație de funcționare

APH a dezvăluit în exclusivitate, vineri dimineață, faptul că Prahova Value Centre - noul mall inaugurat astăzi, la Ploiești – nu are autorizație de securitate la incendiu din partea ISU Prahova și nici de funcționare, act ce trebuie emis de Primăria Ploiești.

Surse administrative au confirmat pentru Actualitatea Prahoveană că ieri, cu o zi înainte de momentul deschiderii, reprezentanții centrului comercial au făcut nenumărate demersuri la Primăria Ploiești pentru eliberarea autorizației. Acest act, care permite deschiderea oricărei activități comerciale cu publicul, depinde însă de obținerea autorizației la incendiu.

VEZI ȘI: EXCLUSIV APH. Prahova Value Centre, noul Mall inaugurat azi, nu are autorizație de funcționare!

Vezi imagini de la inaugurare!

Back To Top