Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

parchet
Categorie: Actual

Şefa Centrului Creșe Ploiești, Angelica Fodor, arestată preventiv în dosarul privind însuşirea de produse alimentare şi de igienizare folosite în creşe, a fost pusă în libertate de Curtea de Apel Ploieşti, care a invocat încălcarea competenţei DNA.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii au admis contestaţia inculpatei faţă de decizia Tribunalului Prahova, care a dispus arestarea preventivă a acesteia printr-o hotărâre executorie, şi au anulat mandatul de arestare emis pe numele ei. „Constată că punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpata Fodor Angelica pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, (…), şi delapidare, (…), s-a făcut cu încălcarea dispoziţiilor art.13 alin.1 lit.b din OUG nr.43/2002 referitoare la competenţa materială şi personală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi respinge sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. Dispune anularea mandatului de arestare preventivă nr.175/UP/08.12.2021 emis de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova şi punerea de îndată în liberate a inculpatei Fodor Angelica de sub puterea acestuia, dacă nu este reţinută sau arestată în altă cauză. (…) Definitivă”, este decizia Curţii de Apel Ploieşti.

Prejudiciu de 200.000 de lei

Nu mai puțin de 20 de percheziţii au fost efectuate, săptămâna trecută, la sediile a şapte instituţii publice şi la domiciliile a 13 persoane angajate în cadrul acestora, bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi de serviciu. În urma descinderilor, 26 de persoane au fost duse la audieri. În urma percheziţiilor a fost ridicată o cantitate însemnată de bunuri, care ar fi provenit din activitatea infracţională, dar şi 28.105 euro şi 18.864 de lei. Până la acest moment s-a estimat un prejudiciu de aproximativ 200.000 de lei.

Citește și Șefa Centrului Creșe Ploiești a contestat arestul preventiv, în timp ce noi inculpați au fost puși sub control judiciar

Back To Top