Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Măneciu
Categorie: Actual

Prezent la Actualitatea LIVE, Auraș Dragomir, primarul comunei Măneciu, a declarat că anul viitor proiectul legat de construirea Căminului Cultural din localitate va fi finalizat.

„Mă bucur foarte mult că obiectivul legat de Căminul Cultural Măneciu este într-o etapă de execuție intensă. Zilele acestea am putut asista la construcția acestei clădiri impunătoare, fiind montate schelele metalice pe care se va realiza întreaga construcție. Este vorba despre o construcție grandioasă comparativ cu celelalte construcții specifice acestui tip de obiectiv. Atunci când se va realiza va fi o clădire de care vom fi foarte mândri. Sperăm ca cel mai târziu la începutul verii 2022 să fie gata aceast obiectiv. Suntem într-un ritm foarte intens. Este unul dintre obiectivele importante pe care ni le-am propus și pe care, iată, reușim să îl implementăm”, a declarat Auraș Dragomir.

Urmăriți întreaga emisiune aici.

Back To Top