Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scoala râfov buda
Categorie: Actual

Școala Gimnazială Buda, din comuna Râfov, se numără printre unitățile de învățământ declarate eligibile în cadrul Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar.

Din actuala listă de școli eligibile, care include 3.235 de unități de învățământ, peste 2.500 vor beneficia de granturi de până la 200.000 de euro, pentru acțiuni în vederea prevenirii abandonului școlar, iar la 750 dintre ele banii vor ajunge cel târziu în primăvară.

Fondurile asigurate în cadrul programului, de care ar putea beneficia și Școala Gimnazială Buda – comuna Râfov, pot fi folosite pentru:

> activități pedagogice și de sprijin - cursuri remediale, activități de tip școală după școală, asigurarea consilierilor si mediatorilor școlari în comunitățile roma, orientare școlară, cursuri de educație parentală, metode de predare pentru elevii cu CES, sprijin pentru concursuri școlare și orice alte activități adaptate elevilor din grupuri vulnerabile (elevi romi, elevi cu nevoi educaționale speciale, alți elevi cu risc ridicat de abandon școlar);

> activități outdoor, recreative, cercuri școlare, activități de sprijin individualizat, subvenții, activități extracurriculare, vizite de documentare, excursii, tabere, festivaluri, activități nonformale, activități culturale comunitare, sportive, susținerea unor parteneriate între școli și alte entități, sprijin pentru participare la concursuri, activități de networking școlar etc.

> achiziția de echipamente IT, software, echipamente sportive, birotică, amenajare spații de lectură, amenajarea curții școlii, abonamente internet, kituri științifice, abonamente la platforme educaționale, cheltuieli cu mentenanța.

În program au fost incluse școli cu numărul redus de elevi, unde rata de abandon școlar pentru 2020 a fost de 26%.

VEZI ȘI: Primăria Râfov a semnat contractul de finanțare pentru dotarea cu echipamente IT a școlilor din comună

Cu trei puncte din cinci posibile, în funcție de criteriile de care ține cont programul, Școala Gimnazială Râfov este considerată o prioritate medie.

Școala are nouă unități arondate și, în total, opt clase de gimnaziu, cu 145 de elevi, potrivit informațiilor publicate de Ministerul Educației.

Back To Top