Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

altercație trafic Poiana Țapului
Categorie: Actual

Poliția a anunțat că i-a identificat pe șoferii implicați, duminică, într-o altercație în trafic pee DN 1, la Poiana Țapului. Cei doi conducători auto au fost amendați.

“Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Bușteni au identificat autoturismele precum și persoanele implicate în conflictul ce a avut loc în stațiunea Poiana Țapului, la data de 2 ianuarie a.c..

Din declarațiile persoanelor implicate a reieșit faptul că nu doresc să depună plângeri penale în cauză, motivând că și-au adresat injurii reciproc și s-au îmbrâncit, pe fondul unor neînțelegeri privind accesul pe DN 1, de pe o stradă secundară”, a anunțat IJP Prahova.

Cei doi șoferi au 19, respectiv 29 de ani și sunt din Călărași și Tulcea. Ei au fost sancționați contravențional, conform Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 700 de lei. Totodată, acestora li s-a pus în vedere să respecte prevederile legale precum și normele de conviețuire socială.

Două conflicte în trafic, la început de an, pe Valea Prahovei

O înregistrare cu altercația de la Poiana Țapului a apărut în mediul on-line, iar Poliția s-a sesizat din oficiu și a demarat acțiunile pentru depistarea șoferilor implicați.

VEZI ȘI: VIDEO. Bătaie în trafic pe DN1, la Poiana Țapului. Poliția s-a sesizat din oficiu, după apariția imaginilor în on-line

Situația nici nu fusese lămurită că un alt incident s-a petrecut tot pe DN 1, la Comarnic, o zi mai târziu, în această speță fiind deschis și un dosar penal.

VEZI ȘI: VIDEO Încă o bătaie în trafic, pe DN 1, în Prahova. Al doilea incident în două zile

Back To Top