proiect
Categorie: Actual

Cei doi consilieri locali ploieșteni ai Partidului Prahova în Acțiune, Alexandru Ștefan și Cristian Ionescu, au prezentat un proiect pilot de revitalizare urbană și modernizare a zonei centrale Ploiești și valorificare a Halelor Centrale.

Proiectul vizează măsuri de reconsolidare și modernizare a Halelor Centrale și modernizarea pieței centrale, ambele edificii fiind și puse în valoare printr-o zonă pietonală modernă și o parcare supraterană de 80 de locuri. În afara spațiilor destinate comercializării produselor agroalimentare, proiectul prevede spații multifuncționale, mici magazine de consum sau destinate produselor non-alimentare, o zonă de food-court de aproximativ 500 mp sau zone administrative. „Este un proiect pe care vrem să-l supunem dezbaterii publice, deoarece părerea ploieștenilor este cea care contează. În cazul în care se decide punerea în practică, estimăm că ar putea fi finalizat în termen de un an. Sunt mai multe posibile surse de finanțare, una dintre acestea fiind chiar bugetul local. Este un proiect destinat ploieștenilor”, a declarat consilierul local Alexandru Ștefan.

Citește și Peste 160 de spații comerciale din Obor și din piețele din Ploiești, scoase la licitație de SC Hale și Piețe. Pe listă figurează și fostul sediu al Tribunalului

Back To Top