clădire peco hale și piețe licitație
Categorie: Administraţie

SC Hale și Piețe organizează o nouă licitație publică cu strigare pentru închirierea mai multor spații comerciale din Obor și din piețele situate pe raza municipiului Ploiești. Pe listă figurează inclusiv clădirea SC Hale și Piețe, situată pe strada Văleni, unde a funcționat Tribunalul Prahova, pe care municipalitatea și-ar dori să o transforme în sediu pentru societatea amintită, dar și pentru SGU și RASP Ploiești.

Cele mai multe spații comerciale scoase la licitație publică deschisă, cu strigare, figurează ca fiind în Piața Mixtă Obor, însă lista include și spații în incinta Halelor Centrale, dar și în piețele Muzicanți, Piața Vest – Galerii, Piața 9 Mai, Piața Cina și Piața Nord.

În total este vorba despre 165 de spații comerciații pentru comercializarea de produse alimentare și nealimentare.

Pe lista publicată pe site-ul Primăriei Ploiești figurează inclusiv clădirea în care și-a desfășurat activitatea, până în 2021, Tribunalul Prahova.

VEZI ȘI: Fostul sediu PECO din Ploieşti ar putea primi o destinaţie complet nouă

Cu o suprafață de 2.566 mp, clădirea a trezit interesul și al municipalității, care și-ar dori să o transforme în sediu pentru SGU, SC Hale și Piețe și pentru Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești.

Clădirea situată pe strada Văleni, nr. 44, a mai fost scoasă la licitație publică deschisă, cu strigare, pentru închiriere în noiembrie 2021, destinația fiind de spațiu pentru birouri.

Back To Top