Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

autobuze
Categorie: Actual

Societatea Transport Călători Express Ploiești, aflată în subordinea în Consiliului Local, se confruntă cu o nouă situație de criză, din cauza datoriilor mai vechi către ANAF. Ca urmare a nerespectării termenelor stabilite pentru eșalonarea restanțelor, societatea de transport are poprire pe conturi.

 

Situația de la TCE a fost generată de imposibilitatea de plată către ANAF a datoriilor restanțe mai vechi, în condițiile în care societatea de transport are de încasat, din 2021, aproximativ 25,6 milioane de lei de la Primăria Ploiești.

Ieri, Primăria Ploiești a virat către TCE circa 4,5 milioane de lei, însă întreaga suma a ajuns direct la ANAF.

Ca soluție de ultim moment, având în vedere că în situația actuală nu pot fi plătite nici salariile angajaților, pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploiești se propune aprobarea decontului anual pentru calculul compensației aferent perioadei ianuarie 2020 – decembrie 2020, în sumă de peste 15,9 milioane de lei, valoare stabilită de un expert independent, la cererea Primăriei Ploiești. În cazul unui vot pozitiv, TCE ar reuși să mai scape de o parte din datorii și ar putea solicita suspendarea, pe o perioadă limitată, a popririi, până la achitarea sumelor restante.

Citește și TCE Ploiești deschide, săptămâna viitoare, un nou punct de eliberare a abonamentelor gratuite pentru elevi

Back To Top