Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

atenționare meteo
Categorie: Actual

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, o informare meteo, dar și un cod galben de vânt, avertizări valabile inclusiv în zona de munte din Prahova. Vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 90…110 km/h și zăpada va fi spulberată.


După o perioadă de răcire bruscă a vremii, când temperaturile înregistrate au ajuns, în zona de munte, la – 20 de grade Celsius, Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, o informare meteo și un cod galben de vânt, atenționări valabile și în Prahova.

Conform ANM, atenționarea cod galben de vânt este valabilă în zona de munte din Prahova până pe 15 ianuarie, ora 20.00.
„În intervalul menționat, în Carpații Orientali și Meridionali, la altitudini de peste 1500 m, vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 90…110 km/h și zăpada va fi spulberată. Începând din dimineața zilei de vineri (14 ianuarie) vântul se va intensifica și în jumătatea nordică a Moldovei unde vitezele vor depăși 55...65 km/h”, a precizat ANM.

Din după-amiaza zilei de vineri (14 ianuarie) în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură vântul va sufla tare, viscolind și troienind zăpada, iar vizibilitatea va fi foarte redusă.

VEZI ȘI: Informare meteo. ANM anunță două zile geroase, cu minime până la -18 grade Celsius

Back To Top