Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

șofer beat accident etilotest
Categorie: Actual

Un bărbat în vârstă de 33 de ani care s-a urcat la volan sub influența alcoolului a provocat un accident rutier la Slănic, joi după amiază. Un alt șofer teribilist a fost oprit la timp de polițiști, înainte să producă o tragedie, după ce a fost tras pe dreapta la Râfov.

La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Slănic au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la producerea unui accident rutier pe raza orașului.

In baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că un bărbat în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Libertății din oraș, pe sensul de mers centru Slănic către comuna Teișani, aflându-se singur în autoturism ar fi pierdut controlul autoturismului și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune frontală cu gardul unui imobil.

VEZI ȘI: Accident în lanț provocat de un șofer beat, în Ploiești

Întrucât conducătorul auto, în vârstă de 33 de ani, emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, anunță  IJP Prahova.

Tot în cursul aceleiași zile, în jurul orei 22.40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Puchenii Mari, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în comuna Râfov au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat, care se deplasa din direcția satului Buda către satul Mălăiești.

Întrucât conducătorul auto, în vârstă de 32 de ani, din comuna Râfov, emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Și în această cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Foto ilustrație

Back To Top