Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ploiesti
Categorie: Actual

Așa cum era de așteptat, consilierii locali ploieșteni au respins proiectul privind prelungirea contractului cu Apa Nova. Dezbaterea proiectului a însemnat, mai degrabă, un schimb de replici aprins între primarul Andrei Volosevici și președintele de ședință, consilierul PNL Gheorghe Sârbu.

Citește și APH SPECIAL. Se vinde Apa Nova? De ce se grăbesc concesionarul și primarul cu prelungirea contractului (1)

„În spațiul public s-a discutat despre repeziciunea sau modul în care s-au pus proiectele și mă așteptam ca fiecare dintre dumneavoastră să aveți o reacție. Este evident că hotărârea pe care dumneavoastră o dispuneți înseamnă o reflecție pe buget și pe construcția bugetului. Cee ace vreau să înțelegeți este că am mers foarte rapid cu aceste variante de lucru pentru că, la un moment dat, va trebui să creionăm bugetul”, a spus primarul Volosevici încă de la începutul ședinței Consiliului Local.

Citește și APH SPECIAL. De ce se grăbește primarul să prelungească contractul Apa Nova. Avocatul George Botez: „O fi euforia sărbătorilor” (2)

Mădălin Mihailovici, directorul general Apa Nova, a vorbit despre investițiile făcute de compania pe care o conduce în Ploiești în ultimii ani, despre modul în care aceste investiții au afectat profitul și despre ce ar însemna pentru ploieșteni prelungirea contractului. „Mă uit în ochii dumneavoastră și vă spun un singur lucru: acest proiect este foarte bun pentru ploieșteni. Și corect”, a încheiat directorul Apa Nova. La finalul discursului, consilierul Gheorghe Sârbu a intervenit: „În momentul în care ați semnat contractul între Apa Nova și Primăria Ploiești v-ați angajat să faceți investiții de 27 de milioane de euro. După patru ani ați făcut un audit și ați scăzut la 14,5 milioane. Investițiile care s-au făcut la Ploiești s-au făcut din tarif, din banii ploieștenilor, nu vine cineva să ne facă gratis investițiile”.

Citește și APH SPECIAL. Analizăm ACTUL ADIȚIONAL APA NOVA, CIFRELE din spatele declarațiilor (3)

„Știu cine este artizanul din spatele acestei mișcări”

„Eu nu vin să fac din Apa Nova niște eroi, dar am vrut să lămuresc inadvertențele pe care presa le-a spus. Toți consilierii locali, într-o ședință informală, de față cu Apa Nova, au fost informați de intenția noastră în luna a treia 2021. Există o hotărâre de Consiliu Local prin care s-a creat o comisie în care s-au discutat toate aspectele necesare. Eu știu cine este artizanul din spatele acestei mișcări, nu are nicio legătură cu mișcarea administrativă, ci cu una politică. De unde știm că este politică? O ședință comună PNL-USR, făcută ieri. S-a discutat în spațiul public că mă grăbesc. Mă grăbesc pentru că trebuie să creionez un buget, să știu de unde pun banii, să știu care este suma pe care o pot propune Consiliului Local și pentru Mitică Apostol. Vă informez că sunt pregătite două dispoziții către domnii viceprimari, prin care vor treui să găsească și dânșii resursele financiare pentru a începe investițiile în Mitică Apostol, ca să ne lămurim clar și asumat, pe fiecare viceprimar în parte, care reprezintă niște partide politice, de unde tăiem”, a spus primarul Volosevici.

Citește și De ce se grăbește primarul să prelungească contractul Apa Nova (4). CRISTIAN GANEA: „Poate că ar trebui să organizăm o nouă licitație”

Viceprimarul Daniel Nicodim, a explicat de ce grupul consilierilor PNL votează împotriva proiectului de prelungire a contractului cu Apa Nova: „Votul nu este împotriva acestei societăți, acest vot este provocat de faptul că un contract atât de important, cu o prelungire pe o perioadă semnificativă, cu sume atât de importante pentru comunitatea ploieșteană, trebuie să fie unul asupra căruia să nu planeze niciun fel de umbra, așa cum ar fi acel raport nefavorabil de la Juridic. Vom acționa cu celeritate pentru formarea unei noi comisii care să reglaze situațiile puse în discuție. În ceea ce privește cartierul Mitică Apostol, grupul PNL va identifica soluții pentru realizarea mini stației de epurare necesară funcționării canalizării și vom identifica și surse bugetare și externe pentru rezolvarea problemelor acelor cetățeni”.

Citește și APH SPECIAL: Primarul insistă cu prelungirea contractului APA NOVA într-o nouă ședință. RAPOARTELE DE SPECIALITATE DEMOLEAZĂ PROIECTUL

„Nu vă enervați, aveți o vârstă”

Consilierul Gheorghe Sârbu a expus situația rețelei de alimentare cu apă și canalizare din cartierul Mitică Apostol, dar a fost întrerupt, on line, de către primarul Volosevici. Pe un ton ridicat, Sârbu a cerut să fie lăsat să-și termine expozeul. „O să vă rog frumos, cu tot respectul pentru vârsta dumneavoastră, să nu mai îndrăzniți să țipați vreodată la mine. Nu vă enervați, aveți o vârstă”, a replicat Volosevici. Duelul argumentelor pro și contra a continuat până la exprimarea votului. Proiectul a fost respins cu 18 de voturi împotrivă, patru abțineri și un vot pentru, cel al consilierului Robert Vâscan.

Citește și APH EXCLUSIV: Șefa de la Juridic din PMP care a avizat NEGATIV acordul de prelungire APA NOVA, SCHIMBATĂ din funcție (SURSE)

Back To Top