Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Bușteni
Categorie: Actual

Primarul stațiunii Bușteni, Mircea Corbu, a anunțat că, în urma fenomenelor meteo extreme înregistrate, peste noapte, rețeaua de electricitate din mai multe zone din localitate a fost afectată.

„Vijeliile puternice cu rafale de peste 100 km pe oră au afectat rețeaua de electricitate în mai multe zone din orașul Bușteni. Regia Autonomă de Electricitate (RENEL) a fost sesizată cu privire la defecțiunile intervenite în urma vântului puternic.

S-au luat măsuri urgente pentru remedierea problemelor, echipele de intervenție fiind pe teren. Sperăm să soluționăm defecțiunile într-un timp cât mai scurt. ANM a emis noi alerte de vreme severă, avertizarea meteo fiind valabilă în continuare pentru acest weekend, existând instabilitate atmosferică și posibilitate de vijelii puternice, prin urmare, vă recomandăm prudență maximă. Colegii de la Salvamont ne-au comunicat că pe munte s-au înregistrat rafale de vânt de ~180 km/oră, așadar este recomandat să evităm excursiile montane până când vremea se va îmbunătăți”, a transmis primarul stațiunii Bușteni, Mircea Corbu.

Citește și Cinci localități din Prahova, afectate de avarii la rețeaua electrică. Peste 1.100 de consumatori nealimentați, sâmbătă dimineață

Back To Top