avarii energie electrică isu prahova
Categorie: Știri locale

ISU Prahova a actualizat, sâmbătă dimineață, situația privind localitățile afectate de avarii la rețeaua de energie electrică în urma fenomenelor meteo extreme înregistrate, peste noapte, în special în zona de nord a județului.

Update 16.30 - 1.068 de consumatori din comuna Sălciile nu sunt alimentați cu energie electrică. În continuare sunt afectate și cele aproape 200 de gospodării din Valea Doftanei.

____________

Update 11.30 - Doar cei 187 de consumatori din Valea Doftanei mai sunt nealimentați, a anunțat ISU Prahova.

____________

Știrea inițială

Bilanțul transmis de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență arată că 1.105 consumatori nu erau alimentați cu energie electrică, în această dimineață, la ora 8.00.

Sunt afectate de avarii gospodării din localitățile Valea Doftanei (187), Sinaia Cota 1400 (5), Măneciu, Izvoarele, Teișani (913).

Probleme din cauza fenomenelor meteo s-au înregistrat azi-noapte, la pe Valea Prahovei, în Valea Doftanei și la Cheia, dar și în Ploiești și în împrejurimi.

VEZI ȘI: O familie din Ploiești a fost evacuată, azi-noapte, din locuința afectată de rafale. Intervenții ISU în municipiu și în împrejurimi

VEZI ȘI: Copaci doborâți de vânt la Cheia, pe DN 1A, și pe Valea Prahovei

Zona montană a județului este sub cod portocaliu de vânt până la ora 10.00, iar vineri seară, pentru câteva ore, în zona montană a fost în vigoare chiar o alertă cod roșu.

Și în sud a fost instituită o avertizare cod galben de vânt.

VEZI ȘI: Sute de consumatori au rămas fără curent electric, la Valea Doftanei și Sinaia, după avarii survenite în contextul avertizării cod roșu

Foto ilustrație (arhiva ISU Prahova)

Back To Top