Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

politista
Categorie: Actual

Polițista în vârstă de 25 de ani care s-a sinucis miercuri dimineață în toaleta Gării Strehaia i-a transmis un mesaj de adio soțului cu care era căsătorită de doar câteva luni. Se pare că tânăra suferea de ceva timp de depresie și în ciuda eforturilor făcute de apropiați, nimeni nu a putut să o ajute.

Adela i-ar fi dat un mesaj lui Sorin, soțului ei, și i-a spus cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest, dar nu are încotro. După, ea și-a închis telefonul și a plecat în baia din gară unde s-a împușcat.

Bărbatul a sunat-o imediat înapoi, însă nu i-a mai răspuns nimeni, astfel că i-a anunțat imediat colegii care au pornit în căutarea sa, dar care au găsit-o într-o baltă de sânge.

„În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul.

După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte”, a spus prietenul Adelei pentru observatornews.ro.

Vă reamintim că tânăra poliţistă, în vârstă de 25 de ani, ar fi intrat în serviciu, având pistolul în dotare, iar în miercuri dimineață, în jurul orei 09.40, a intrat în baia gării din Strehaia unde s-a sinucis împușcându-se în cap.

Citește și O absolventă a Școlii de Poliție Câmpina s-a sinucis la locul de muncă. Tânăra s-a împușcat în cap în baia gării Strehaia

Back To Top