Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Coloane de mașini pe Valea Prahovei
Categorie: Actual

Centrul Infotrafic a anunțat că, sâmbătă, pe DN1, se circulă în condiții de aglomerație pe DN 1 Ploiești – Brașov, pe sensul spre munte. Pe mai multe tronsoane din DN1 s-au format coloane de mașini.

Centrul Infotrafic a precizat că sâmbătă, la ora 12.00, s-au format coloane de mașini între Nistorești și Comarnic, pe tronsonul kilometric 100-106, dar și între Sinaia și Bușteni, pe tronsonul kilometric 125-130.

Centrul Infotrafic a lansat și un set de recomandări pentru conducătorii auto care se îndreaptă sepre stațiunile de pe Valea Prahovei „Estimăm că valorile de trafic se vor menține ridicate pe tot parcursul zilei, drept urmare recomandăm conducătorilor auto să circule cu mare atenție, fără a efectua depășiri riscante, să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizare și să ia în considerare și folosirea rutei alternative de pe DN 1A: Ploiești - Vălenii de Munte - Cheia - Brașov”, a precizat Centrul Infotrafic.

Back To Top