Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Poliția Română, UMILITĂ din nou
Categorie: Actual

Un tânăr a reușit să se urce la volanul unei autospeciale de Poliție, să pornească motorul și să se filmeze într-un clip pe care l-a distribuit pe rețeaua de socializare TikTok. Filmarea ar fi fost realizată într-o spălătorie auto, la munte.

„Așa nu se mai poate”

„Nu ştie nici Poliţia dacă maşina a fost împrumutată sau ce s-a întâmplat. Avem de a face cu un teribilist şi Poliţia trebuie să vadă dacă a avut acceptul poliţistului în cauză, ceea ce ar fi un lucru foarte grav, dar nu m-ar mira. Ceea ce ar fi şi mai grav e că poliţistul nu poate să aibă grijă de autospecială şi poate să aibă în maşină, la un moment dat, probe, acte, documente secrete sau altceva. Dacă eu aş fi ministru Bode, scurt şi cuprinzător, o lună de zile toată Poliţia Română patrulare pe jos, mai puţin intervenţiile la 112. Aşa nu se mai poate!", a explicat Iulian Surugiu, lider de sindicat al poliţiştilor, citat de Antena3.ro

Poliția, punct de vedere oficial

„Urmare a apariției în mediul online a unor imagini în care apare un bărbat la volanul unei autospeciale de poliție, aceasta neavând calitatea de polițist, vă comunicăm următoarele: În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov s-a stabilit faptul că autospeciala de poliție aparține Poliției Stațiunii Predeal, iar videoclipul a fost realizat în seara de 19.01.2022. Urmare a celor constatate, la nivelul instituției au fost demarate verificări interne, în vederea stabilirii și clarificării stării de fapt. La finalizarea acestor verificări, vor fi dispuse măsuri legale, în consecință", se arată într-o informare a IPJ Braşov.

Back To Top