pompieri
Categorie: Actual

Noua fântână arteziană din centrul municipiului Satu Mare a fost distrusă de două autospeciale ale Ministerului Afacerilor Interne care au trecut, din greșeală, peste aceasta. Una dintre autoutilitare a căzut în fântână.

Incidentul a avut loc în Piața 25 octombrie din municipiu, unde două autoutilitare ale MAI - un microbuz care urma să mute în noul sediu sistemele informatice ale Prefecturii și o autoutilitară de descarcerare - au intrat pe suprafața noii fântâni arteziene, iar aceasta a cedat. A fost nevoie de intervenția unui echipaj cu macara, dar și a unei alte autospeciale de pompieri pentru a putea scoate autoutilitara pentru descarcerare din groapă. Primăria municipiului Satu Mare a reacționat, spunând că va recupera prejudiciul creat de la cei care se fac vinovați de incident și va "remedia problema pe cheltuiala acestora". "Accesul autovehiculelor în această zonă este interzis, incidentul produs fiind rezultatul neglijenței crase a celor care au intrat cu autovehiculele în această zonă", au afirmat reprezentanții Primăriei.

Citește și Poliția Română, UMILITĂ din nou: Un bombardier a pornit autospeciala și s-a filmat pe TikTok. REACȚII OFICIALE

Back To Top