Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

politie
Categorie: Actual

O femeie în vârstă de 55 de ani din București a fost reținută pentru de 24 de ore după ce a provocat un accident rutier în Prahova, la Predeal Sărari. Pe lângă faptul că femeia avea permisul de conducere suspendat, aceasta se afla și la volanul unei mașini radiate încă din vara anului trecut.

Sâmbătă dimineața, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au fost sesizați despre faptul că pe raza comunei Predeal Sărari ar fi avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate două autoturisme.

Deplasați la fața locului, cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că unul dintre conducătorii auto, o femeie în vârstă de 55 de ani,  domiciliată în municipiul București, figurează ca având permisul de conducere suspendat.

Ba mai mult, cu ocazia verificării autoturismului condus de femeie, s-a constatat faptul că acesta este radiat din circulație din luna iulie a anului trecut.

Având în vedere aspectele constatate, față de femeia în vârstă de 55 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

foto glasulsucevei.ro

Citește și CURSĂ ILEGALĂ cu doi morți. Cu câteva zile în urmă, victimele blocaseră A2 pentru o altă cursă ilegală

Back To Top