hipodrom
Categorie: Actual

Aleșii locali ploieșteni au fundamentat un nou proiect de hotărâre de Consiliu Local, de data aceasta pentru aprobarea calendarului curselor de trap, dar și pentru regulamentul de acordare a premiilor. Suma propusă pentru premii, în 2022, se cifrează la 250.000 de lei.

Proiectul de hotărâre de Consiliu Local a fost lansat în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Ploiești, iar conform calendarului alergărilor de trap, anul acesta, prevederea bugetară pentru premii ar urma să fie în valoare de 250.000 de lei.

Dacă proiectul va fi aprobat, pe Hipodromul Ploiești vor fi organizate 22 de reuniuni hipice, cu un total de 108 curse („Marele premiu” – o cursă, 7 curse Gold, 20 de curse clasa Silver, 30 de curse Clasa I, 30 de curse clasa a II-a și 30 de curse clasa a III-a). Conform regulamentului, suma propusă pentru „Marele premiu” este de 20.000 de lei.

Prima cursă pe Hipodromul Ploiești, dacă proiectul va fi aprobat, este programată pe 13 martie, iar ultima alergare de trap din acest an ar urma să aibă loc pe 11 decembrie.

Sursă foto: CSM Ploiești

Citește și Calendarul curselor de trap de pe Hipodromul Ploieşti, extins până pe 19 decembrie

Back To Top