Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cod viscol munte
Categorie: Actual

ANM a emis, vineri, o nouă avertizare meteo valabilă în zona montană. Meteorologii au instituit cod galben, dar avertizează că și alte regiuni vor fi afectate de rafale.

Alerta cod galben este valabilă până sâmbătă dimineață, la ora 8.00.

“În intervalul menționat, la munte, în special la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor depăși 80...100 km/h, va fi viscol, zăpada troienită și vizibilitatea redusă.

Vineri (28 ianuarie), pe arii restrânse, intensificări ale vântului vor fi și în zonele mai joase de relief din Transilvania și Oltenia, cu viteze de 45...55 km/h. Începând din noaptea de sâmbătă spre duminică (29/30 ianuarie), vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, dar îndeosebi la munte, unde va fi viscol”, potrivit informațiilor publicate de ANM.

Noua avertizare vine după o serie întreagă, care a inclus și alerte cod roșu valabile inclusiv în Prahova, în zonele montane.

VEZI ȘI: Cod roșu de vânt puternic în zona de munte din Prahova. ISU a transmis un mesaj RO-ALERT

 

Back To Top