Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

crima
Categorie: Actual

Polițiștii din Slănic cercetează un posibil omor care ar fi avut loc miercuri dimineață în localitate. O femeie în vârstă de 46 de ani a fost găsită fără suflare pe un teren din apropierea locuinței. Pe trupul neînsuflețit oamenii legii au identificat urme de violență.

Principalul suspect în acest caz este concubinul femeii care în prezent se află în custodia Poliției. Potrivit IPJ Prahova, marți, în jurul orei 8.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Slănic au fost sesizați, cu privire la faptul că o femeie a fost găsită decedată pe un teren din apropierea unei locuințe din orașul Slănic. La fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unei femei de 46 de ani iar la examinarea fizică a acestuia au fost identificate mai multe leziuni traumatice.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că femeia de 46 de ani ar fi avut un conflict cu concubinul acesteia, ea luând hotărârea să părăsească domiciliul. La scurt timp după aceea, femeia a fost găsită decedată în apropierea locuinței sale.

Medicul legist, ajuns la fața locului nu s-a putut pronunța cu privire la o eventuală legătură de cauzalitate între leziunile vizibile și deces. Concubinul femeii se află la acest moment în custodia polițiștilor, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie dispuse măsuri legale în consecință. Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea condițiilor concrete și a cauzelor ce au determinat decesul persoanei în cauză.

Citește și Crimă comisă sâmbătă, dezvăluită chiar de făptaș. Bărbatul a sunat la 112

Back To Top