Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

crimă dâmbovița
Categorie: Știri naționale

Doi bărbați, vecini, din comuna dâmbovițeană Ghinești, s-au luat la ceartă, sâmbătă după-amiază, dar incidentul s-a încheiat tragic. Unul dintre ei l-a înjunghiat mortal pe celălalt. Făptașul a sunat apoi la 112, să anunțe că  comis o crimă.

"La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 14:20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către un bărbat de 60 de ani, din localitatea Ghinești, cu privire la faptul că l-a omorât pe vecinul său, un bărbat de 64 de ani.

Din primele verificări, se pare că între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia apelantul l-ar fi înjunghiat pe vecinul său, cu un cuțit.

În urma leziunilor, bărbatul a decedat", a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița.

VEZI ȘI: Recidivist acuzat de crimă, în Suceava

Imdiat a fost constituită o echipă complexă de polițiști, condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care efectuează cercetări în cauză, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Update: Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Astăzi, 30 ianuarie, va fi prezentat Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă, a anunțat IJP Dâmbovița.

Update: Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J Dâmbovița.

Foto ilustrație

Back To Top