Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ciolos
Categorie: Actual

37 de lideri ai USR au semnat o scrisoare comună de susținere pentru Dacian Cioloș, în conflictul izbucnit cu Dan Barna. Printre semnatarii scrisorii deschise se numără și doi deputați prahoveni, Andrei Lupu, președintele filialei județene a partidului, și Mihai Polițeanu.

„În acest moment, trebuie să recunoaștem că trecem, ca partid, printr-o perioadă de criză, accentuată de contextul socio-economic actual (pandemia de Covid-19, criza energetică, inflație record etc.), existând riscul de a sfârși în irelevanță, de a deveni un partid-breloc pe scena politică românească. Dacă vrem să evităm acest lucru trebuie să acționăm acum. Considerăm că soluțiile din program sunt în acord cu solicitările membrilor legate de organizarea de competiții corecte bazate pe meritocrație, atât pentru structurile partidului, cât și pentru guvernare, reafirmă angajamentul pentru o mai strânsă colaborare cu societatea civilă, mediul antreprenorial și academic și subliniază necesitatea îmbunătățirii proceselor electorale interne, respectiv de recrutare pe criterii obiective. (…) De aceea, susținem programul propus de Președintele USRPLUS și dialogul în Biroul Național. Considerăm că poate reprezenta un punct de pornire viabil pentru un restart al partidului. De aceea, noi, în calitate de aleși ai USR PLUS, susținem și vom urmări îndeaproape implementarea programului și cerem Biroului Național și Președintelui USR PLUS să dedice forța și resursele partidului reformelor promise și creșterii atractivității electorale, să pună punct acestei crize și să organizeze dezbateri deschise tuturor membrilor pentru a-l operaționaliza conform unui calendar bine stabilit”, se arată în scrisoarea deschisă.

Deputatul Andrei Lupu a fost membru PLUS până în momentul fuziunii celor două partide, iar Mihai Polițeanu l-a susținut pe Irinel Dară în curs pentru președinția partidului. „Nu am loc să exprim toată recunoștința mea față de acești oameni sau să exprim la superlativ experiența mea personală cu ei. [...] Dan ne-a scos din fundături care păreau nerezolvabile și a intervenit decisiv în momente de criză sau vulnerabilitate”, declara, în urmă cu doi ani, deputatul Mihai Polițeanu despre președintele USR din acea perioadă, Dan Barna.

Citește și #USRLeaks. Mihai Polițeanu, BOMBARDIERUL de la Parlamentare: Aduceți și cu autobuzul, să nu iasă Răzvan Enescu (APH EXCLUSIV)

Back To Top