Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri
  • EXCLUSIV: Deputatul Mihai Polițeanu a dirijat, prin intermediul unui grup de lucru paralel, delegați USR care să voteze membrii de partid înscriși în competiția din listele interne la alegerile locale și parlamentare. 
  • La vremea respectivă, Polițeanu ocupa funcția de președinte în cadrul filialei USR Prahova.
  • Capturile mesajelor surprind rețeta succesului: îndemnuri glumețe de adus membri cu autobuzul la vot, rugăminți către prieteni, familii, oameni care să completeze listele de susținători în cadrul organismelor decizionale pentru candidaturi, dar și identificarea inamicului comun – Răzvan Enescu, „care nu trebuie să ajungă în parlament”.
  • Grupul secret de lucru se numea „ATENȚIE”. Locul virtual era unul exclusivist și cuprindea doar câțiva membri.

Plângeri penale pentru liste falsificate

În data de 7 ianuarie 2022, Actualitatea Prahoveană a publicat o serie de capturi care surprind conversații purtate în cadrul grupurilor de comunicare internă ale Uniunii Salvați România – Organizația Prahova – link AICI. La acea dată, în USR Prahova se purtau discuții aprinse în jurul unei plângeri penale formulate, din câte se înțelege, de către deputatul Mihai Polițeanu, împotriva unor colege din partid. 

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, BPJ USR Prahova ar fi descoperit mai multe dosare de adeziune asupra cărora există suspiciunea că ar fi fost falsificate. Conducerea, prin vicepreședintele organizației, deputatul Mihai Polițeanu, a depus plângere penală.

  • În contrapartidă, alți membri USR îl acuză pe Polițeanu de aceleași fapte pentru care deputatul prahovean a formulat, recent, plângerea penală.

Confirmarea plângerii penale

Conducerea USR Prahova a confirmat, printr-un comunicat de presă – link AICI - că a depus o sesizare la Parchet privind existenţa unor documente interne potenţial false. Anunţul oficial vine după ce "Actualitatea Prahoveană" dezvăluise existenţa scandalului intern, în care mai mulţi membri importanţi ai formaţiunii se acuză reciproc de falsificarea unor documente legate de apartenenţa la partid a unor persoane. Biroul Judeţean al USR a ținut să precizeze că sesizarea nu vizează o persoană anume.

  • „Ne dorim să identificăm persoanele care au încercat să afecteze buna funcționare a filialei USR Prahova.Avem toată încrederea în autoritățile judiciare că le vor putea identifica", a transmis Biroul Județean al USR Prahova.

Certuri pe funcții vs dezamăgirea electoratului

Încă din momentul fuziunii dintre USR şi PLUS, când a trebuit să fie aleasă o conducere unică, au existat tensiuni legate de apariţia unor membri noi în partid şi speculaţii că înregimentarea acestora ar fi putut să încline balanţa în favoarea uneia dintre tabere. Declarațiile liderilor acestui partid vin să completeze tabloul unui război intern în urma căruia partidul contabilizează nu numai minusuri, ci și, un sentiment profund de dezamăgire în rândul propriului electorat.
 
NOTA editorului: Actualitatea Prahoveană va publica, în integralitate, punctele de vedere trimise la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

inscriere usr politeanu
usr politeanu 9 autobuzul
date de inscriere usr politeanu
usr politeanu razboi
usr politeanu 11
usr politeanu 10
usr politeanu 8
usr politeanu 1
usr politeanu 2
usr politeanu 3
usr politeanu 4
usr politeanu 7
Back To Top