Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Doi prahoveni cu vârste de 39 și 23 de ani sunt cercetați penal de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului, respectiv pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu permisul de conducere suspendat. Șoferul aflat sub influența alcoolului a fost depistat pe DN 1A, la Vălenii de Munte, iar cel cu permisul suspendat, pe strada Romană din Ploiești. 

Potrivit IPJ Prahova, la data de 27 februarie, în jurul orei 11:00, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe DN1 A,  polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Cărbunești.

Din discuțiile purtate cu bărbatul, polițiștii au constatat faptul că acesta emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată seara trecută, în jurul orei 20:00, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră,  polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au oprit, pentru control, pe strada Romană din municipiu, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani din orașul Boldești Scăieni.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere cu restricții-SUSPENDAT.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Back To Top