Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

meteo alerta viscol
Categorie: Actual

Cele mai noi alerte meteo publicate de ANM anunță o înrăutățire a vremii în sud-estul țării, unde două județe au intrat deja sub cod portocaliu de ninsori viscolite.

Județele Constanța și Tulcea se află sub cod portocaliu până marți, la ora 10.00, întrucât în aceste zone“va ninge însemnat cantitativ (20...30 l/mp) și se va depune strat de zăpadă pe alocuri consistent. Vântul va avea intensificări susținute, cu viteze de 60...70 km/h, ninsoarea va fi viscolită, iar vizibilitatea va scădea semnificativ. Pe litoral și în deltă, rafalele vor atinge 80...90 km/h și vor fi precipitații mixte”, precizează ANM.

VEZI ȘI: Avertizare meteo! Cod galben de ninsori viscolite în opt județe din sud-estul țării

În Călărași, Ialomița, Brăila, Buzău, Vrancea și Galați rămân în vigoare avertizarea cod galben, tot până mâine. Vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 55…65 km/h și local va fi viscol.

Marți, la ora 10.00, intră în vigoare o nouă informare, valabilă la nivel național. Timp de două zile, în special în estul, sudul și centrul țării, precum și în zona Carpaților Orientali și Meridionali temporar va ninge, iar local se va depune strat de zăpadă.

Vântul va avea intensificări în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei, precum și în zona montană înaltă, cu viteze în general de 45...50 km/h, viscolind ninsoarea.

Până la mijlocul săptămânii vremea va fi rece pentru începutul lunii martie în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în est și sud-est unde și vântul va amplifica senzația de rece, au avertizat meteorologii.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Back To Top