Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Consiliul de Administrare al Universității Petrol-Gaze din Ploiești a aprobat deschiderea unui cont bancar pentru strângerea de fonduri pentru refugiații din Ucraina. 

Drama trăită de refugiații din Ucraina i-a sensibilizat pe români, care, în număr mare, s-au alăturat campaniilor de ajutorare a celor care sunt nevoiți să fugă din calea războiului.

O campanie de strângere de fonduri a fost demarată și la UPG Ploiești, de către „Asociația Absolvenților Universității Petrol - Gaze din Ploiești - ALUMNI UPG”.

„Consiliul de Administație al Universității Petrol - Gaze din Ploiești a aprobat propunerea de deschidere a unui cont bancar având ca solicitant ”ASOCIAȚIA ABSOLVENȚILOR UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI – ALUMNI U.P.G.", în vederea strângerii de fonduri în scop caritabil, necesare susținerii demersului de întrajutorare al persoanelor refugiate din Ucraina. Universitatea Petrol - Gaze din Ploiești vă mulțumește pentru solidaritate! Detalii cont: IBAN RO42RNCB0211154966430001 Deschis la Banca Comercială Română”, a anunțat UPG Ploiești, pe pagina de Facebook a instituției.

Foto: Facebook - UPG Ploiești

Back To Top