Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

avalanșa sinaia
Categorie: Actual

Salvamont Sinaia a furnizat, joi după-amiază, detalii cu privire la incidentul produs joi, în zona Papagal din Sinaia.

Salvatorii montani spun că avalanșa produsă în Bucegi a surprins două persoane, tată și fiu, iar una dintre victime a fost scoasă cu greu din stratul gros de zăpadă.

VEZI ȘI: Bărbat surprins de avalanșă în Sinaia. Victima a ajuns la spital cu hipotermie

“În cursul dimineții doi schiori au fost surprinși de o avalanșă în zona Papagal.

Ca urmare a apelului primit în Dispeceratul Salvamont Sinaia din partea unui angajat al companiei de transport pe cablu, o echipă formată din 8 salvatori și 5 voluntari au plecat imediat spre locul incidentului.

La locul incidentului au fost găsiți doi supraviețuitori, tată și fiu.

Tatăl a putut fi extras abia după mai bine de 30 minute, din cauza stratului gros de zăpadă. Acesta a suferit un traumatism la coloană vertebrală și un traumatism cranio-cerebral.

După doar 75 de minute de la primirea apelului, supraviețuitorii au fost coborâți la Cota 1400, de unde au fost preluați de un echipaj SMURD”, a anunțat Salvamont Sinaia.

salvamont avalansa2

salvamont avalansa3

Potrivit salvamontiștilor, în zonă sunt amenajate și deschise pârtiile Lăptici 1, Lăptici 2, Lăptici 3, Valea Soarelui 1, Valea Soarelui 2, Valea Soarelui 3, Varianta, Călugărul 1, Călugărul 2, Călugărul 3, Valea Dorului 1, Valea Dorului 2 și Începători deservită de banda de la Cota 2000. Pârtiile sunt acoperite cu strat proaspăt de zăpadă, viscolită sub formă de rulouri, așa că schiorii trebuie să coboare cu atenție. Din cauza gheții și a stratului insuficient de zăpadă sunt închise Pârtia Nouă, Drumul de Vară și Genune.

Foto: Salvamont Sinaia

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Back To Top