Categorie: Actual

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de Poliție după ce a încălcat ordinul de protecție emis de instanță, urmărindu-și soția. 

La data de 3 martie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii Secţiei nr.2 de poliţie Ploieşti au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Ploiești, cu privire la faptul că soțul său, față de care a fost emis un ordin de protecție, ar fi urmărit-o pe stradă și s-ar apropiat de aceasta la mai puțin de 100 de metri.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au constatat faptul că față de bărbatul de 42 de ani, din municipiul Ploiești, instanța de judecată a emis un ordin de protecție, valabil 6 luni, prin care i se interzice acestuia să se apropie la mai puțin de 100 de metri de soția sa.

Având în vedere faptul că la nivelul unității de poliție, mai sunt înregistrate două sesizări privind violența în familie și amenințare comise de bărbat, împotriva soției sale, față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind ordinul de protecție.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top