Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O femeie care a intrat miercuri într-o biserică din Ploiești pentru a se reculege a rămas fără portofelul în care a avea 3 800 de lei. Din fericire, hoțul a fost prins și reținut pentru 24 de ore. 

Polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au reușit joi identificarea unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt.

În fapt, la data de 2 martie a.c., polițiștii subunității mai sus menționate, au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută i-ar fi sustras portofelul personal, în timp ce se afla în incinta unei biserici, din municipiul Ploiești.

Prejudiciul cauzat fiind de 3.800 de lei.

Cu ocazia cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită, fiind vorba de un bărbat de 47 de ani, din comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, care ulterior a fost condus la sediul secției de poliție, în vederea audierii.

În urma administrării probatoriului, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Back To Top