Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

katyn
Categorie: Actual

La 5 martie 1940, NKVD a emis ordinul de execuție prin care ofițerii polonezi luați prizonieri în urma invaziei sovietice au fost asasinați în pădurea Katyn de lângă Smolensk.

Conform estimărilor istoricilor, aproximativ 22.500 de cetățeni polonezi au fost executați în primăvara anului 1940. Majoritatea celor uciși erau ofițeri capturați ca prizonieri de război în timpul războiului polonez de apărare din 1939, dar printre cei executați se aflau și numeroși civili. Cum sistemul polonez de recrutare cerea tuturor absolvenților unei universități să devină ofițeri în rezervă, sovieticii au reușit prin acele asasinate să distrugă o mare parte a intelectualității poloneze, ca și a evreilor polonezi și a bielorușilor polonezi.

Gorbaciov și-a cerut scuze în octombrie 1990 față de poporul polonez, însă nu a permis publicarea ordinului de execuție. Acel document sovietic a fost înmânat președintelui Poloniei, de președintele Elțin, abia în 1992. În 2005, autoritățile ruse au dispus închiderea cazului și declararea a 116 dintre 183 de dosare privind masacrul de la Katyn drept secret de stat. Pe data de 26 noiembrie 2010, parlamentul rus a recunoscut oficial că masacrul a fost comis la ordinul direct al lui Stalin.

Citește și Rusia cere explicații, prin ambasadorul Valeri Kuzmin, acuzând că România ar încălca drepturile cetățenilor ruși

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top