pașapoarte programari
Categorie: Actual

În Prahova, cine are nevoie de pașaport simplu electronic se poate programa pentru depunerea actelor abia în a doua jumătate a lunii aprilie. Serviciile de profil din toată țara au fost asaltate de solicitări pentru eliberare de pașapoarte, în ultima perioadă, după ce oamenii au văzut ce se întâmplă în țara vecină.

pasapoartePrima dată disponibilă pentru programare, luni, în Prahova, era 18 aprilie. În județele vecine, programările la pașapoarte sunt posibile și în ultimele zile din martie (Buzău și Dâmbovița) sau abia în mai (Brașov).

Platforma dedicată programărilor este destul de greu de accesat în această perioadă.

Chiar autoritățile îi sfătuiesc pe români ca, dacă au nevoie de documente de călătorie, să se adreseze serviciilor din județelor unde se pot programa mai repede decât în cel de domiciliu.

“Informăm cetățenii că cererile de eliberare a pașapoartelor pot fi depuse, în țară, la ORICARE serviciu public comunitar de pașapoarte.

VEZI ȘI: Rusia amenință statele vecine cu Ucraina, dacă acestea primesc avioane de luptă ale Kievului. Avertisment direct către România

În situația în care nu mai sunt locuri disponibile pentru programare în perioada dorită (de ex. în cazul S.P.C.P. București, Ilfov, Suceava), puteți verifica disponibilitatea la județele limitrofe (de ex. S.P.C.P. Giurgiu, Călărași, Teleorman, Ialomița, respectiv Botoșani)” este mesajul publicat pe pagina epasapoarte.ro.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top