Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

amenințare rusia avioane
Categorie: Știri naționale

Rusia a avertizat, duminică, țările vecine cu Ucraina, printr-un oficial al Ministerului de Externe, că vor fi considerate ca implicate în conflictul armat dacă primesc avioanele de luptă ale Kievului care apoi vor fi folosite împotriva ruşilor. România a fost singurul stat nominalizat.

“Ştim sigur că avioane ucrainene de luptă au zburat în România şi în alte ţări învecinate. Folosirea reţelei de aerodromuri din aceste ţări ca bază pentru avioanele militare ucrainene şi folosirea ulterioară a acestora împotriva forţelor armate ale Rusiei se poate considera o implicare a acestor ţări într-un conflict armat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konachenkov.

VEZI ȘI: Imposibilul s-a produs. Rusia duce Europa spre cele mai sumbre scenarii

Premierul Nicolae Ciucă a reacționat imediat la aceste declarații, făcând trimitere la singurul incident, cel din prima zi a invaziei, care, spune prim-ministrul, a fost prezentat “public, transparent, fără niciun fel de intenţie de a ascunde ceva”: “Avionul a plecat din România neînarmat tocmai pentru a evita orice situaţie în care să putem fi acuzaţi că a zburat o aeronavă de luptă să poată să intre direct în acţiune de pe teritoriul ţării noastre. Ca atare nu văd de ce am fi acuzaţi că am desfăşurat astfel de activităţi.”

VEZI ȘI: Un avion militar ucrainean, interceptat de avioane F-16 românești, a aterizat la Bacău

Despre avertismentul lansat duminică de Rusia, premierul a spus, într-o declarație pentru Digi 24, că “este o retorică folosită în ultima perioadă, prin care se caută să se abată atenţia de la ceea ce se întâmplă real, în teren în Ucraina, unde vedem că sunt ucişi civili, unde vedem că nu se respectă absolut deloc legile conflictului armat, şi în felul acesta este mai uşor să spui atenţie la ceilalţi, pentru că vă puteţi transforma şi voi în parte a acţiunii beligerante pe care ei o desfăşoară. Eu cred că degeaba încearcă să ne facă să ne fie frică, pentru că nu avem de ce să ne fie frică. Existăm măsuri concrete care s-au luat în interiorul Alianţei Nord-Atlantice astfel încât statele de pe frontiera estică a alianţei să beneficieze de măsuri întărite şi consolidate de descurajare şi apărare”.

Foto: MApN

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Back To Top