Majestatea Sa Margareta
Categorie: Actual

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, și Alteța Sa Regală Principele Radu vizitează, astăzi, tabăra mobilă pentru refugiaţi din Siret.

Casa Regală a informat, într-un comunicat oficial, că Majestatea Sa Margareta, președintele Crucii Roșii Române, va fi prezentă la Siret începând cu ora 13.00. Alături de Custodele Coroanei Române se va afla și Alteţa Sa Regală Principele Radu.

"De la începutul conflictului armat în Ucraina, Majestatea Sa a contribuit la efortul autorităţilor române pentru soluţionarea problemelor generate de criza umanitară. Majestatea Sa s-a alăturat societăţii civile pentru a ajuta cetăţenii ucraineni de pe teritoriul României şi a le asigura un sprijin umanitar constant şi de durată", se mai arată în comunicatul Casei Regale.

VEZI ȘI: Majestatea Sa Margareta, noul președinte al Crucii Roșii Române

Pe 3 martie, voluntarii Crucii Roșii din țara noastră au ajuns la Cernăuți cu un convoi umanitar, format din 7 camioane. Astfel, multe familii ucrainiene, grav afectate de agresiunea militară a Rusiei împotriva Ucrainei, au acum acces la cele 150 de tone de alimente, apă și produse de maximă necesitate.

Back To Top