Categorie: Actual

ANSVSA a emis o alertă care vizează un lot de pomelo importat din China, care a fost vândut în mai multe supermarketuri din țară, inclusiv din Ploiești. 

 Fructele sunt contaminate cu pesticidul CLORPIRIFOS, iar acestea au fost comercializate în Ploiești de supermarketurile Carrefour și Kaufland

„Vă informăm ca urmare a depășirii valorilor admise de reziduuri de pesticide (CLORPIRIFOS) Unifrutti Impex SRL a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolului menționat mai jos. Motivul rechemării: depășire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (CLORPIRIFOS).

Denumire produs: Pomelo

Origine: China

Lot: U89-17

Produsele au fost comercializate în perioada: 03.03.2022 – 08.03.2022

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus, comercializate în perioada 03.03.2022 – 08.03.2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze în magazinele Kaufland până pe data de 21.03.2022, urmând să le fie restituită contravaloarea lor în baza bonului fiscal.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create! Pentru informații suplimentare, puteți contacta Unifrutti Impex SRL: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.” se arată în mesajul transmis de ANSVSA.

Supermarketurile din Ploiești vizate de avertismentul ANSVSA: 

Carrefour (Ploiești Shopping City) - DN 1B, km 6, nr. 107

Carrefour strada Inelului, nr 3. 

Carrefour Democrației - Piața 1 Decembrie 1918, nr 1

Kaufland Ploiești Vest - Șoseaua Vestului nr. 9 

Kaufland Sud - Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1 A

Kauflan Nord - strada Republicii, nr. 138. 

Back To Top