Categorie: Actual

Un prahovean în vârstă de 26 de ani din Băicoi a fost reținut de polițiști după ce a fost prins de paznicii supermarketului Kaufland Vest în timp ce fura o sticlă de băuturi alcoolice, au declarat pentru Actualitatea Prahoveană surse apropiate anchetei. 

Prahoveanul nu se află la prima abatere de acest fel, fiin principalul suspect  și în cazul altor două cazuri de furt din magazine înregistrate luna trecută în Ploiești. 

Potrivit IPJ Prahova, la data de 8 martie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un agent de pază, despre faptul că un bărbat ar fi sustras o sticlă cu băuturi alcoolice din incinta unui centru comercial din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că doi bărbați ar fi sustras trei sticle cu băuturi alcoolice, unul dintre aceștia fiind depistat la fața locului, de către polițiști.

În vederea depistării celei de-a doua persoane bănuite de comiterea faptei, care a fost identificată, se fac verificări, urmând a fi luate măsurile legale în consecință.

În urma interogării bazelor de date a rezultat faptul că, bărbatul în vârstă de 26 de ani, din orașul Băicoi, depistat de polițiști, ar mai fi comis două infracțiuni de furt din societăți comerciale, în cursul lunii trecute.

Având în vedere aspectele constatate, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Back To Top