Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O femeie în vârstă de 51 de ani din Ploiești a ajuns în atenția Poliției după ce, în loc să înapoieze un card pe care l-a găsit într-un magazin din municipiu, l-a folosit la cumpărături. 

Comunicatul Poliției Prahova

La data de 8 martie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Ploiești, cu privire la faptul că și-a pierdut cardul bancar, iar o persoană necunoscută ar fi efectuat două plăți cu acesta.

Din cercetări a reieșit că, bărbatul în cauză, în cursul zilei de ieri, în jurul orei 18:00 a mers la cumparături, la un magazin din zona de vest a municipiului, iar când a ajuns acasă a constatat că și-a pierdut cardul bancar, motiv pentru care a anunțat banca emitentă pentru a-i bloca contul.

Ulterior, acesta a primit pe telefonul mobil o înștiințare cu privire la faptul că au fost efectuate două tranzacții în valoare totală de 130 de lei, în magazinul de unde acesta făcuse cumpărăturile.

Citește și: Și-a riscat libertatea pentru o sticlă de băutură. Tânăr de 26 de ani din Băicoi, reținut după ce a furat din Kaufland Vest

În continuare a fost identificată persoana bănuită că ar fi utilizat cardul bancar, fiind vorba de o femeie în vârstă de 51 de ani, din municipiul Ploiești care a recunoscut fapta comisă, restituind bunul însușit, dar și suma retrasă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de însușirea bunului găsit, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Back To Top