Categorie: Actual

Direcția Generală a Poliției Municipiului București (DGPMB) recomandă conducătorilor auto să evite, vineri, între orele 12.00 - 17.00, deplasarea pe DN1 București - Ploiești, în contextul evenimentelor prilejuite de vizita vicepreședintelui american Kamala Harris la București.

Astfel, DGPMB a anunțat că au fost dispuse o serie de măsuri în contextul vizitei vicepreședintelui american Kamala Harris la București și recomandă evitarea deplasării pe DN1 București - Ploiești, vineri, într-un anumit interval orar.

„Autoritățile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puțin cu activitățile cotidiene ale populației”, a precizat DGPMB.

„Astfel, pentru participanții la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulației și, în acest context, Brigada Rutieră București solicită conducătorilor auto să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor. Conducătorilor auto le este recomandat, ca vineri, 11 martie, în intervalul orar 12:00 – 17:00, să evite deplasarea pe Drumul Național 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje. Apelăm la sprijinul cetățenilor și le mulțumim acestora pentru înțelegerea acordată cu privire la acest eveniment de o importanță deosebită pentru România”, a anunțat DGPMB.

Back To Top