Categorie: Actual

O femeie în vârstă de 85 de ani a trăit spaima vieții după ce s-a trezit în plină noapte cu un bărbat în casă, care a început să o amenințe în schimbul banilor și a bijuteriilor. 

Comunicatul IPJ Prahova

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 6.30 polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bușteni au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 85 de ani, cu privire la faptul că în cursul nopții trecute, o persoană necunoscută ar fi intrat peste aceasta în casă, cerându-i sub amenintare bijuterii și bani, plecând din locuință cu 100 de lei.

În baza sesizării s-a constituit de îndată echipa operativă, care în urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate a reușit, la scurt timp, identificarea persoanei bănuite, în persoana unui bărbat, în vârstă de 43 de ani, din orașul Bușteni, ulterior fiind condus la unitatea de poliție pentru audiere.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul ar mai fi săvârșit și alte 2 infracțiuni de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind de 2.600 de lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate.

În urma administării probatoriului, față de bărbatul în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Back To Top