Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Producătorii de țuică din Prahova au intrat în atenția polițiștilor. Două descinderi au avut loc joi în județ într-un dosar care a vizat producerea de produse accizabile care intră sub incindența regimului de antrepozitare fiscal în afara unui antrepozit fiscal autorizat de autoritatea competentă și deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 200 litri băuturi spirtoase.

Potrivit IPJ Prahova, la data de 10 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova au efectuat 2 percheziții domiciliare în 2 comune din județul Prahova, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de producerea de produse accizabile care intră sub incindența regimului de antrepozitare fiscal în afara unui antrepozit fiscal autorizat de autoritatea competentă și deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 200 litri băuturi spirtoase.

Citește și:  Bărbatul care a intrat în casă peste o femeie de 85 de ani din Bușteni și a tâlhărit-o a fost arestat preventiv

Cu această ocazie, la una dintre locații a fost identificată o instalație artizanală precum și 1.550 de litri alcool, cu aspect și miros specific de țuică, fiind depozitați în doi recipienți tip cub din plastic, despre care proprietarul imobilului a declarat că au fost produși începând cu toamna anului 2021, din fructe proprii.

La fața locului s-a solicitat sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcției Regionale Vamale Ploiesti care au procedat la indisponibilizarea instalației artizanale dar și a cantității de alcool, până la finalizarea cercetărilor.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ploiești.

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea întregii activități infracționale, pentru determinarea eventualului prejudiciu cauzat bugetului de stat prin neplata accizelor și taxelor datorate, precum și recuperarea acestuia.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top