Categorie: Actual

Un șofer a fost sancționat, sâmbătă, după ce aparatul radar l-a înregistrat conducând cu 179 m/oră pe DN1, în zona Băicoi. Este numai unul dintre cei 133 de vitezomani trași pe dreapta de polițiștii prahoveni, în weekend.

Polițiștii Serviciului Rutier Prahova au desfășurat, sâmbătă și duminică, o acțiune pe DN1 și DN1B pentru reducerea victimizării prin accidente rutiere produse atât pe fondul vitezei excesive. cât și pe fondul consumului de alcool.

VEZI ȘI: 173 km/oră, pe DN 1. Șoferul care a stabilit "recordul" avea permisul reținut

“În urma activităților din teren au fost controlate peste 300 de autovehicule și au fost aplicate 194 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 121.875 de lei.  Din totalul acestora, 133 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar șapte pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. 37 de permise de conducere au fost reținute și 2 certificate de înmatriculare au fost retrase”, potrivit bilanțului transmis d IJP Prahova.

Unul dintre cei sancționați în weekend este un ploieștean de 45 de ani. Sâmbătă, în jurul orei 12.30, acesta a fost tras pe dreapta pe DN 1, în zona Băicoi, după ce aparatul radar îl înregistrase conducând cu 179km/h ( +79km/h).

Foto: IJP Prahova

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top