radar poliție dn1
Categorie: Actual

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova desefășoară o nouă acțiune pe DN1 și DN1B.

Verificările au ca scop "prevenirea și combaterea cauzelor accidentelor generate de abaterile pietonilor, dar și de nerespectarea regimului legal de viteză", după cum au informat reprezentanții IJP Prahova, luni dimineață.

VEZI ȘI: Peste 100 de vitezomani sancționați în weekend, pe DN1 și DN1B. 179 km/oră, recordul ultimelor două zile

Update: "Pe tot parcursul zilei de ieri, polițiștii rutieri prahoveni au desfășurat acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere în special pe linia abaterilor pietonilor dar și pe linia nerespectării regimului legal de viteză.

 Astfel, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au acționat pe DN1 și DN1B, ocazie cu care au controlat peste 100 de autoturisme și au aplicat 79 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26.990 de lei.
 
Totodată au fost reținute și 5 permise de conducere.
 
În intervalul orar 10.00-13.00 polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.930 de lei.  
9 permise de conducere au fost reținute.
 
Și în intervalul orar 16.00 - 18.00 polițiștii Biroului Rutier împreună cu cei ai Secției de poliție rurală Puchenii Mari din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au organizat activități pe linia nerespectării regimului legal de viteză, pe DJ 100B pe raza comunei Balta Doamnei.  
Au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, din care 11 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, valoarea sancțiunilor fiind de 4.350 de lei", potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții IJP Prahova.
 
Foto: IJP Prahova
  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top