Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prefectura Prahova a anunțat, marți, că programul cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Prahova a fost prelungit, ca urmare a numărului mare de cereri. Programările au ajuns la finele lunii iunie.

Astfel, potrivit Prefecturii Prahova, programul cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Prahova a fost prelungit, desfășurându-se de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 – 20:00 și sâmbătă în intervalul orar 8:00 – 16:00.

„În momentul de față, programările pentru eliberarea pașapoartelor, în județul nostru au ajuns la sfârșitul lunii iunie 2022. Reamintim că în situația în care nu sunt identificate locuri disponibile pentru programare în perioada dorită, cetățenii pot să opteze pentru programări la orice alt serviciu public de pașapoarte din țară, recomandând aici verificarea disponibilității mai ales în județele limitrofe”, a anunțat Prefectura Prahova.

Back To Top