Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Pe tot parcursul zilei de ieri, polițiștii rutieri prahoveni au desfășurat acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere în special pe linia abaterilor pietonilor dar și pe linia nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au acționat pe DN1 și DN1B, ocazie cu care au controlat peste 100 de autoturisme și au aplicat 79 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26.990 de lei.

Totodată au fost reținute și 5 permise de conducere.

În intervalul orar 10.00-13.00 polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.930 de lei.

9 permise de conducere au fost reținute

Citește și:  Prefectura Prahova: Programul cu publicul, prelungit la Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte. Programările au ajuns la finele lunii iunie

Și în intervalul orar 16.00 - 18.00 polițiștii Biroului Rutier împreună cu cei ai Secției de poliție rurală Puchenii Mari din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au organizat activități pe linia nerespectării regimului legal de viteză, pe DJ 100B pe raza comunei Balta Doamnei.

Au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, din care 11 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Valoarea sancțiunilor fiind de 4.350 de lei.

Serviciul Rutier Prahova recomandă tuturor conducătorilor auto să dea dovadă de responsabilitate în trafic și să adapteze în permanență viteza la condițiile meteo-rutiere.

Totodată, viteza peste limita legală constituie un factor determinant în producerea accidentelor de circulație din următoarele considerente:

• Timpul de reacție în cazul unor evenimente neașteptate crește atunci când viteza cu care rulează autovehiculul depășește cu mult limita legală;

• Distanța de frânare crește atunci când viteza este mare;

• Viteza excesivă crește semnificativ riscul producerii unui accident de circulație în special în cazul conducătorilor auto neexperimentați;

• Câmpul vizual al conducătorului auto se îngustează pe măsură ce acesta conduce cu o viteză care depășește limita legală.

Back To Top